できたわ
this fixってのはこれ
https://moe.mohkg1017.pro/app/app_1765350182_4738
Found a new fix that works with LiveContainer too!
Download this fix and install this fix in LiveContainer.
Tap the circle and select Enable Login
After successfully logging in, delete the app from LiveContainer but KEEP THE DATA FOLDER (make sure to remember the container's ID)
Install the latest version of NeoFreeBird from Releases
Before starting it, hold the app and enter Settings and select an unused data folder (the container ID you used for the fix)
Start the app and it should be logged in already.
ニュース
- 外務省がアメリカ側に強く抗議したと発表 沖縄・那覇市の強盗殺人事件で海兵隊の男逮捕 [少考さん★]
- 「運動音痴にとって、体育の授業は『公開処刑』」 運動嫌いを生みだす日本の教育の問題点 [征夷大将軍★]
- 【沖縄】米海兵隊の20歳男を強盗殺人容疑で逮捕 那覇市のホテルで女性殺害し財布など奪った疑い 「私は知りません」容疑否認 [ぐれ★]
- 【速報】高市首相の「寝てない」にSNS賛否「命がけで頑張っている」「アピールはもうけっこう」 海外メディアも注目 (共同通信) [少考さん★]
- 【アジア大会】大村秀章知事が会見 「アジア版五輪」の成功を強調「やり切ることができた」 [首都圏の虎★]
- 【フェラガモ】「13万円の高級ブランド靴」で記者会見に参加…自民・西村康稔氏に党内外から漂う“冷ややかな視線” [少考さん★]
- サンプラザ中野の再開発で区議員が虚偽の公文書作成… 地元地権者「全部嘘か」 [667744927]
- 【悲報】日本人、気づき始める「あれ?俺たちなんか貧しくなってね?」wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww [379664288]
- 

ハズレのお🏡

- 高市、トランプやマクロンも参加したG7オンライン会合をサボって麻生と飯食って酒飲んで寝る [117552482]
- 【実況】博衣こよりのえちえち空の軌跡the2nd🧪★1
- 【悲報】まんさんの駐車、もはや意味不明wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww [398059782]