TGから有益なコメント拾ってきた!
CMCのウォッチリストに入れてない人は入れよう!
ウォッチリスト数が多ければそれだけ興味を持ってくれる人も増える

David is in the past. He is now a statue of David.
ダビデは過去の人。今はダビデ像になっています

David sacrificed himself for us! He made us all whales
ダビデは私たちのために自分を犠牲にしてくれました 彼は私たち全員をクジラにした

Like we said. This is the next Shiba. The next Safemoon. The next Floki.
私たちが言ったように これは次のShibaです。次のSafemoon。次のフローキ。

So just for clarification for now it is an untracked listing, we are quite young (only 2 weeks old) and need to proof first we are worth being tracked. So make sure to add to your watchlist!
私たちは非常に若い(わずか2週間)ので、まず私たちが追跡される価値があることを証明する必要がありますので、今のところは未追跡のリストです。ですから、必ずウォッチリストに追加してください。